Eladó üdülő/nyaraló Agárd, 24.900.000 Ft, 63 négyzetméter
24,9 mFt
Agárd,
eladó üdülő/nyaraló
Méret:
63 négyzetméter
Szobák:
1 + 3
Jelleg:
Nyaraló
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
h396545
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
üdülő/nyaraló
Jelleg:
nyaraló
Település:
Agárd
Alapterület:
63 négyzetméter
Ár:
24.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9849242
Szobák száma:
1 + 3
Elhelyezkedés:
udvari
Építési év:
21-50 éves
Telek terület:
438
Telek terület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Csodás kertvárosi környezet
Agárdon, a PARKERDŐ közelében, 438 m2-es saját telekkel, kétszintes, NAPPALI ÉS HÁROM SZOBÁS, 63m2 hasznos lakóterű, DK-i tájolású, NAGY TERASZOS IKERNYARALÓ, bal oldali egysége eladó.

A hátsó udvar felé néző nagy teraszról jutunk az egy légterű amerikai konyhás-nappaliba, majd jobbra fürdőszoba-WC és az emeletre vezető lépcsőt találjuk. Az emeleti közlekedőből balra két szoba, szembe WC-kézmosó, jobbra egy erkélyes szoba nyílik. A terasz alatti pincét az udvar felől lehet megközelíteni. A hátsó udvaron kerti szaletli és grillezőhely van kialakítva a kikapcsolódáshoz.
A kapun belül 3autó is tud parkolni.

A ház beton sávalapra, a földszint salakblokkból, tégla válaszfalakkal, vasbeton gerendás födémmel, az emelet B30-as téglából épült. A födém egyben lapos tető, melyen pár éve lett frissítve a vízszigetelés. Külső fa nyílászárókat zsalugáterekkel szerelték a naptűzés ellen. A melegvizet bojler szolgáltatja. A nappaliban és a szobákban faparketta a többi helyiségben a járólap a padlóburkolat. A háznak van saját kéménye, így a fűtés megoldható. Gázcsonk a telken belül található, viszont a mai modern elektromos infra panelokkal olcsóbban, korszerű fűtést lehet kiépíteni.

Környék
Csendes, kertvárosias környezet, többnyire állandó lakósokkal. A szabadidős programokhoz közelben lévő Agárdi PARKERDŐ sportcentrum tökéletes kikapcsolódást ad.
Kisbolt gyalogosan 9 percre, a nagyobb bevásárláshoz a LIDL, ALDI 2,2km-re van autóval. Az agárdi POPstrand 25 perc gyalogosan.

Megközelíthetőség
Az ingatlan az M7-s autópályától autóval 8-10percre, vasútállomástól gyalogosan 25 percre van. A Csutora étteremnél lévő távolsági buszmegállótól csak 15 perc a nyaraló
Érdeklődés
Körmendi Péter
Az értékesítő:
Körmendi Péter
Otthon Centrum-Székesfehérvár
+36 70 469 3391
 
 
 
 
 
 
Küldés