Eladó lakás Székesfehérvár, Felsőváros, 93.053.600 Ft, 84 négyzetméter
93,0536 mFt
Székesfehérvár,
eladó lakás
Méret:
84 négyzetméter
Szobák:
4
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
u0038583
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Székesfehérvár
Alapterület:
84 négyzetméter
Ár:
93.053.600 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
10007179
Emelet:
tetőtér
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
lakópark
Kilátás:
udvari
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
Új építésű lakópark a belvároshoz közel

Székesfehérvár belvárosának szomszédságában, 18 lakásos most épülő lakóparkban nappali+3 szobás, fedett erkélyes és fedett terasszal, 84 m2-es második emeleti lakás eladó.

Az előtérből nyílik a fürdőszoba-WC és a különálló WC, valamint a gardrób, amelyen keresztül léphetünk be a 12 m2-es szobába. Szintén az előtérből lehet a konyha-étkezőbe és a nappaliba belépni. A nappalin át lehet megközelíteni a két külön bejáratú szobát. A fedett terasz és a fedetlen erkély a konyhából és a nappaliból is elérhető. Ezen felül a lakáshoz külön megvásárolható egy 40,5 m2-es fedetlen terasz, mely a két egymás melletti szobából rendelkezik kilépővel.
Parkosított környezetben, a belső udvarok zöldfelülettel kialakítva, a lakások, teraszok erre nézően vannak tájolva. A nappali tájolása ÉK-i.

A közelben található óvoda, általános és középiskola, valamint egyetem, a belvárosi sétáló utca (Fő utca) gyalogosan pár percre van. A mindennapi élethez szükséges egységek (posta, háziorvos, bevásárló helyek, buszmegállók, ...) könnyen és gyorsan megközelíthetőek.

A 2457 m2-es telekre épült modern stílusú ház Phoroterm 30K falazóelemből 10 cm hőszigeteléssel épült. Az alapozás kútalap-vasbeton-lemez, míg a födém 20 cm-es vasbeton. A lakás elválasztó falak hang-gátlóak, a nyílászárók műanyagok. A homlokzati nyílászárók 6 légkamrás hőszigetelt üvegezéssel, 3 rétegű üvegből készültek. A lakások bejárati ajtajai prémium minőségű biztonsági ajtók. Az előtérben és a vizes helységekben csúszásmentes kerámia burkolat, a nappaliban, étkezőben és szobákban laminált parketta került lefektetésre. Minden lakásban az étkező-nappali helyiségekben klíma beépítési helyének előkészítése kerül kialakításra.

Az épület használati meleg víz igényét 1-1 db indirekt fűtésű 1000 L-es használati melegvíz tárolóval biztosítják, melyek a gépészeti helyiségeben kapnak helyet. A melegvíz termeléshez szükséges energiát 1-1 db kondenzációs kazánnal állítják elő. Az épületbe vízlágyító berendezések kerültek beszerelésre.
Külső parkolók és tárolók épülnek a társasházhoz, amik külön megvásárolhatóak.

Hívjon! Menjünk nézzük meg, ezt a kihagyhatatlan ajánlatot, amíg még megvan!
Érdeklődés
Leitner Tamás
Az értékesítő:
Leitner Tamás
Otthon Centrum-Székesfehérvár
+36-70-469-3531
 
 
 
 
 
 
Küldés