Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros, 58.500.000 Ft, 132 négyzetméter
58,5 mFt
Székesfehérvár,
eladó lakás
Méret:
132 négyzetméter
Szobák:
4
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
33h320347
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Székesfehérvár
Alapterület:
132 négyzetméter
Ár:
58.500.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
9933521
Emelet:
2. emelet
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
társasház
Kilátás:
utcai
Ingatlan leírás
Pár lépésre a történelmi belvárostól
Székesfehérváron, a BELVÁROSBAN, téglaépület 2. EMELETÉN, NAPPALI+ HÁROM SZOBÁS, 132 m2 hasznos lakóterű, DNY-I TÁJOLÁSÚ, MŰSZAKILAG és ESZTÉTIKAILAG FELÚJÍTOTT lakás eladó.

A nappalin és a három szobán kívül a lakás magában foglal egy tágas előszoba-hallt, egy konyha-étkezőt, egy kamrát, egy háztartási helyiséget, egy fürdőszoba-mellékhelyiséget, és még egy különálló mellékhelyiséget. Minden helyiség az előszoba-hallból nyílik, innen közelíthető meg.
A lakás 2006-ban műszaki és esztétikai felújításon esett át. Új a villamos hálózat, a vízvezeték és fűtésrendszer, a beltéri nyílászárók minőségi, esztétikus ajtók, a külső nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok. A radiátoros fűtést és a meleg vizet kondenzációs gázkazán biztosítja. A konyha-étkezőbe új konyhabútor, a fürdőszobába és a mellékhelyiségbe új szaniterek fali- és padlóburkolatok kerültek beépítésre. A szobákba parketta burkolat található.
A közös költség: 10.000 Ft. A lépcsőházban történt felújítások során a régi nyílászárók helyére újak kerültek, új kapubejáró került beépítésre.

Környék
Társasházi övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek, könyvtár a háztól gyalogosan mind pár perc alatt elérhető.

Megközelíthetőség
A lakás elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel és autóval is nagyon könnyen megközelíthető.

Ne hagyja ki, egyedi lehetőség! Hívjon!
Érdeklődés
Leitner Tamás
Az értékesítő:
Leitner Tamás
Otthon Centrum-Székesfehérvár
+36-70-469-3531
 
 
 
 
 
 
Küldés