Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros, 45.000.000 Ft, 79 négyzetméter
45 mFt
Székesfehérvár,
eladó lakás
Méret:
79 négyzetméter
Szobák:
2 + 1
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
u0034738
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Székesfehérvár
Alapterület:
79 négyzetméter
Ár:
45.000.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
9256515
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
2 + 1
Elhelyezkedés:
társasház
Kilátás:
udvari
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
Új építésű, modern lakások, hőszivattyús fűtéssel!
Székesfehérváron, a BELVÁROS szélén épülő, 6 lakásos társasházban, egy 78,75m2-es 1. emeleti, NAPPALI KÉT szobás, távvezérelhető HŐSZIVATTYÚS hűtő -fűtő rendszerrel ellátott lakás, várja leendő új tulajdonosát!
A lakáshoz tartozik egy egy zárt udvari gépkocsibeálló is! Az épület alacsony, A kategóriás energia felhasználását NAPELEMEK biztosítják!
A várható átadás 2019 ősz!

Műszaki paraméterek:
Az épület vasbeton alapozással, 30-as klíma tégla fő falakkal, 15cm ásvány gyapot homlokzati hőszigeteléssel, 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag profilból készült nyílászárókkal, a hálószobákon alumínium redőnnyel felszerelve épül.
A lakások fűtésről és hűtéséről a jövő otthonának elvárásait szolgáltató központi hőszivattyús rendszer gondoskodik. A telefonról is vezérelhető fűtő és hűtő felületek a mennyezetben kerülnek kialakításra, a vizes helyiségekben pedig padlófűtés lesz.
A burkolatok és szaniterek jelenleg a Vevő által választhatóak, de meghatározott árszintű burkolatok és szaniterek kerülnek felszerelésre.
Az épület földszintjén garázsok is épülnek, amelynek külön költsége van.

Az épülő lakópark, a belvárostól néhány száz méterre helyezkedik el, a város egyik legszebb zöldövezeti részén. Ezek a lakások kényelmet, nyugalmat, biztonságot kínálnak. Az épület közelében található játszó-, sportolási-, és egyéb pihenési terekkel kialakított Halesz park, kiválóan alkalmas aktív és passzív időtöltésre és lehetővé teszi a családoknak, kisgyermekeseknek a kompromisszumok nélküli kikapcsolódást.

Páratlan lehetőség, hívjon, nehogy lemaradjon!
Érdeklődés
Horváth László
Az értékesítő:
Horváth László
Otthon Centrum-Székesfehérvár
+36 70 469 3366
 
 
 
 
 
 
Küldés