Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros, 24.000.000 Ft, 45 négyzetméter
24 mFt
Székesfehérvár,
eladó lakás
Méret:
45 négyzetméter
Szobák:
2
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
39h430039
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Székesfehérvár
Alapterület:
45 négyzetméter
Ár:
24.000.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
10555102
Emelet:
2. emelet
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
távfűtés
Építési év:
21-50 éves
Ingatlan leírás
Tökéletes Befektetési lehetőség
Székesfehérváron, a Belvárostól 2 perc sétára, az Ybl Miklós lakótelepen, TÉGLA épület 2. emeletén, 1 + fél szobás , hasznos lakóterű, NY-i tájolású, felújítandó, kedvező rezsijű, lakás eladó, egy saját tárolóval.

Az 1 és félszobán kívül, a 45 m2-en a lakás magában foglal egy konyhát, egy fürdőszobát mellékhelyiséggel, és egy előszobát. A lakás a lakótelep védett, csendes részén fekszik, az ablakok zöldövezetre néznek.

A négyemeletes téglaépület jól karbantartott, a panelprogramon már átesett. Megtörtént a ház külső hőszigetelése és a nyílászárók cseréje. Ennek költségei már kifizetésre kerültek, így a közös költség nagyon kedvező mindössze csak 7100 Ft.

A lakás egy teljes körű felújítást igényel, tökéletes lehetőség befektetés szempontjából is akár. Csendes, társasházas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek, könyvtár a háztól gyalogosan mind pár perc alatt elérhető. Frekventált elhelyezkedése miatt a városi uszoda és a színház is pár perces sétával elérhető. Kisgyermekesnek nagy öröme lesz a közeli Koronás parkban. A nagy bevásárló központok közül, a házhoz az Tesco és Plaza van a legközelebb, de a városi piacról is hamar meg tudunk fordulni.#LAKÁS#TÉGLA#CSENDES
Érdeklődés
Volálik Ádám
Az értékesítő:
Volálik Ádám
Otthon Centrum-Székesfehérvár
+36704125644
 
 
 
 
 
 
Küldés