Eladó ház Székesfehérvár, Őrhalmi szőlők, 55.500.000 Ft, 188 négyzetméter
55,5 mFt
Székesfehérvár,
eladó ház
Méret:
188 négyzetméter
Szobák:
5
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
43h436717
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Székesfehérvár
Alapterület:
188 négyzetméter
Ár:
55.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10725301
Szintek száma:
3 szint
Szobák száma:
5
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
udvari
Telekterület:
1059
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
3 az 1-ben!
Székesfehérvár, Őrhalmiszőlők városrész csendes utcájában rendezett, 1059 m2-es telken, nettó 188 m2-es belülről felújítandó, 5 szobás, 2 fürdőszobával, garázzsal + különálló 36 m2-es kisház, pincével ELADÓ!

Az aszfaltozott útról a kiskapun át az előkerten keresztül érünk a bejárati ajtóhoz, azon belépve érünk a tágas előtérbe, melyből balra az egyik szobába, illetve a garázsba jutunk, előre haladva mosóhelyiségbe érkezünk ahol helyt kapott a gépészeti rész is, jobbra pedig a konyha-étkezőnek kialakított helyiség található.
Innen tudunk a belsőlépcsőn feljutni az első szintre,- melyre a külső lépcsőn is fellehet jutni-, itt a tágas előtérbe érkezünk, melyből balra a tágas erkélyre, balara a fürdő+wc helyisége, illetve a konyhába érkezünk, melyből a spájz is nyílik.
Ezen a szinten található még kettő szoba, melynek egyikéből lépcső vezet a második szintre.
A második szinten a folyósora érkezünk, melyről jobbra nyílik a két szoba, amelyek mindegyikéből ki lehet menni a tágas erkélyre, melyről páratlan kilátás nyílik a természetre.
A folyóson jobbra a külön nyíló fürdő és wc található.

A különálló 36 m2-es kisházat az udvaron keresztül lehet megközelíteni, mely egy konyha-étkezőt, borospincét, fürdő+wc-t, valamint egy tágas szobát foglal magába, illetve a 17 m2-es terasz tartozik hozzá!

A ház betonsávalapra B 30-as táglából épült, 10-es válaszfalakkal, VB födémmel tálcás berakással, szigeteléssel, a tető faszerkezete megfelelő kezelés után lett beépítve, mely Bramac cserép héjalással lett fedve.
A ház 1 szoba kivételével padlófűtéssel van ellátva a melegvízről a 200 l-es villanybojler gondoskodik, míg a meleget a Villant cirkó kazán szolgáltatja.
Az alsó szinten a szoba és a garázs padlószőnyeggel borított, míg a többi helyiség kerámialapokkal burkolt, az első emeleten a szobák szintén szőnyegpadló borítást kaptak, míg a többi helyiség szintén kerámia lapokkal burkolt, akár csak a második emeleten.
A külön álló ház szintén betonsávalapra épült B-30-as téglából 10- es válaszfalazóval, a melegvizet az 50 l-es elektromos bojler biztosítja, míg a melegről 2 db konvektor a szép kandalló gondoskodik.
A nyílászárók fa illetve alumínium kerettel készültek, dupla üvegezéssel.
A konyha-étkező, illetve a fürdő-wc kerámia lapokkal burkoltak, a szoba "halszálkás" parketta burkolatot kapott, a hozzátartozó terasz kerámialappal burkolt.

Sok család számára MEGOLDÁS ez a HÁZ!
Amennyiben Ön egyben szeretné látni szeretteit ez a HÁZ Önre vár!

Hívjon amíg megvan!

Ház, telek, zöld, kert, ablak, erkély, csendes, családi,
Érdeklődés
Németh Edina
Az értékesítő:
Németh Edina
Otthon Centrum-Székesfehérvár
+36704124449
 
 
 
 
 
 
Küldés