Eladó ház Székesfehérvár, Búrtelep, 68.500.000 Ft, 240 négyzetméter
68,5 mFt
Székesfehérvár,
eladó ház
Méret:
240 négyzetméter
Szobák:
9
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
47h411236
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Székesfehérvár
Alapterület:
240 négyzetméter
Ár:
68.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10417210
Szintek száma:
3 szint
Szobák száma:
9
Fűtés jellege:
cirkó
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Csendes környék
Székesfehérváron, a Búrtelepen, 462 m2-es csendes, összközműves telekre, az 1980-as években épült, jó állapotú, háromszintes, szintenként nappali és kétszobás, 240m2 hasznos lakóterű,(bruttó 264 m2), K-i tájolású családi ház, nagy belső udvarral, két kiskerttel, beépített tetőtérrel eladó.

Az utcáról az első udvarba lépünk, melynek egyik oldala tökéletes több autó beállásra, másik oldal a házhoz közeli, szép zöld füves rész. Innen lehetőségünk van lépcsőn keresztül felmenni a második emeleti lakrészhez, vagy bemenni a télikertbe melyből nyílik az földszinten található lakrész, vagy akár a hátsó kertrészre is mehetünk, mely tartalmaz hátsókertrészt, egy 15 m2 tárolót, a tároló mellett található egy kis beton alapú kiülő.
Az alsó lakrészre belépve egy kis folyóson találjuk magunkat, melyről jobbra balra nyílnak a szobák. Bal kéz felé rögtön a konyha található, mely után az első hálószobát találjuk, melyhez saját gardrób is tartozik. A bejárati ajtóval szemben a fürdő található, ez mellett jobbra léphetünk be a nappaliba, melyből nyílik a másik hálószoba, szintén gardróbbal.
A fedett lépcsőn felérve egy kis teraszon találjuk magunkat, ha belépünk egy előtér fogad minket, jobbra találjuk az tetőtéri ajtót, és a feljárót. Szembe velünk a második szinten található lakrészbe jutunk, itt is egy kis folyosón találjuk magunkat, melyről jobbra balra nyílnak a szobák. Jobbra nyílik egy kisebb hálószoba, az mellett van a nappali, a folyosó végén pedig a fürdő található. Innen folytatva bal-kéz felé található egy légtérben a konyha és étkező, melyhez egy spájz is tartozik, végül egy hálószoba található.
A tetőtéri lakásba felérve egy összenyitott nappalit és konyhát találunk, ezen felül itt külön van egy WC és fürdőszoba, és 2 egymás melletti hálószoba.

A ház beton sávalapra, tégla falból, 8 cm vastagon hőszigetelt, felülről hőszigetelt, hőszigetelt üvegezésű fehér műanyag nyílászárókkal, fehér beltéri ajtókkal, pala fedéssel épült.
A radiátoros fűtést minden helyiségben gázcirkó szolgáltatja szintenként. Ez mellett található egy gázkazán is. A meleg vizet a középső és a felső szinten villanybojler biztosítja.
A szobák nagy részében a laminált parketta, egyes szobákban padló szőnyeg található, a többi helyiségben és a fürdőszobákban, mellékhelyiségben a járólap burkolat található.


Környék

Csendes, családi házas zöldövezet, kórházhoz, főúthoz, autóbusz megállóhoz közel.

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a 14-es, 16-os, 30-es, 31-es, 40-es ,41-es 42.-es, 43-es 44-es autóbusszal, a legközelebbi buszmegálló kb. 80 m-re van, ezen kívül pedig számtalan különböző buszmegálló található 500 m-es körzetben.Ne hagyja ki, valóban egyedi lehetőség! Hívjon!
Érdeklődés
Nagylaki Fanni Vanda
Az értékesítő:
Nagylaki Fanni Vanda
Otthon Centrum-Székesfehérvár
+36704125649
 
 
 
 
 
 
Küldés